24. mail avas ARTIS uue veebilehe!

24. mail sai avalikuks kino Artise kauaoodatud uus veebileht, mis vahetas välja armsaks saanud, kuid ajale jalgu jäänud kodulehe aastast 2009.

 

Suurim erinevus vana ja uue veebi vahel on see, et nüüdsest on võimalik kinopileteid soetada ja filmiuudiseid lugeda mugavalt ka mobiiltelefonis. Kindlasti on ka märgata, et filmid ja sündmused on paremini esile toodud. Kuigi kõik näeb välja väga teistmoodi kui siiani, oleme püüdnud ka uuel lehel säilitada Artisele omast stiili ning värvitoone.

 

Veebilehe ülaserva menüüsse oleme koondanud kõige olulisema ja aktuaalsema: kinokava, filmiinfo, sündmused ja uudised, samuti info privaatse sündmuse korraldamise ja kinkepiletite ostmise kohta. Peagi on võimalik veebist osta ka elektroonilisi kinkepileteid, mida kinosõbrad on pikalt oodanud.

 

Lehe allservast leiab kogu vajaliku info piletite, kinoklubi ja kino kohta, täiendame jooksvalt ka rubriiki „korduma kippuvad küsimused“.

 

Loodame, et uue kino.ee-ga harjumine kulgeb meie publikul sujuvalt ja suuremate viperusteta.

Esialgu võib väiksemaid viperusi küll ette tulla – andke neist meile lahkesti teada info@kino.ee aadressil! Samuti ei ole veel 100% valmis kõik tõlked, kuid töötame selle nimel, et võimalikult kiiresti nendega valmis saada.

 

Meeldivat uue www.kino.ee kasutamist ja kosutavaid filmielamusi!